Monday, June 2, 2008

Gratinerad köttfärspanna


4 port
250 g penne
400 g köttfärs
smör
1 purjolök
1 tsk salt
2 1/2 dl tomatsås, t ex färdig pastasås
2 dl Kelda sås Simply Cheese

Gör så här
Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Stek köttfärsen i smör i en stekpanna och rör så att den smular sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med. Krydda med salt och rör i tomatsåsen. Varva pasta och köttfärssås i en smord ugnssäker form. Ringla över ostsåsen. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 min. Servera med sallad.

2 comments:

Karma said...

Vilket bra recept, det skall jag testa. Tror jag barnen tycker e mumsigt! Kramis

Helena mitt i smeten said...

Jag lagade detta igår och det var jättegott! Tack för hjälpen via telefon.