- PORTIONER: 4
Ingredienser
- 150 g haricots verts
- 1 avokado
- 12 gula körsbärstomater
- 65 g sallad
- 200 g halloumiost
Dressing
Till servering
- kycklinglårfilé
- grillspett till kycklingen
- bröd (se länk nedan)
Gör så här
- Koka haricots vertsen i saltat vatten ca 5 minuter. Spola dem i kallt vatten och låt de rinna av. Dela, kärna och gröp ur avokadon, skär den i klyftor eller bitar. Dela tomaterna. Blanda haricots vertsen med sallad, avokado och tomater.
- Dressing: Blanda fläder, pressad limesaft och olivolja. Strimla myntan, smaksätt med den, salt och peppar.
- Skär osten i skivor. Grilla osten. Lägg den på salladen och ringla över dressingen.
- Servera salladen på grillbröd, se receptet Grillbröd med grillad kycklinglårfilé på grillspett.
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj halloumi med låg laktoshalt.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.Näringsvärde
- ENERGI:2394 kJ/572 kcal
- PROTEIN:40,2 g
- KOLHYDRAT:30,6 g
- FETT:30,7 g
Hämtat från ica.se
No comments:
Post a Comment