Saturday, November 12, 2011

Fylld kycklingfilé

  1. 4 port
  2. 4 st kycklingfiléer
  3. 125 g vitlöksost
  4. 2 msk hackad periljsa
  5. 1 nypa salt
  6. 1 nypa peppar
  7. 1 msk smör
  8. 2,5 dl matlagningsgrädde
  9. 1 msk kycklingfond
  10. 1 msk kinesisk soja
  11. 8 st körsbärstomater

  12. Sätt ugnen på 225 grader.

  13. Skär en ficka i varje filé och fyll med en klick vitlöksost och hackad persilja. Fäst med tandpetare, Krydda med salt och peppar, och bryn i smör. Lägg över i en form.

  14. Blanda grädde, fond, soja och resten av vitlöksosten i stekpannan och låt koka upp. Häll över kycklingen och in i ugnen ca 15 minuter. Strö över tomater och in i ugnen 5 minuter till.

Serveringsförslag: Klyftpotatis, ris

No comments: