Saturday, November 12, 2011

Fläskfilé med grönpeppar

4 port


1 st fläskfile

8 st soltorkade tomater
200 g blandsvamp
100 g mjukost soltorkade tomater
2 dl matlagningsgrädde
1 tsk dijonsenap
20 st mortlade grönpepparkorn
1 tsk salt
peppar
dragon



  1. Bryn fläskfilen runt om så den får fin färg. Salta och peppra den, ca 1 tsk salt och 0,5 tsk svartpeppar.
  2. Rulla in fläskfilen i lite folie och sätt in i ugnen ca: 20 minuter i 200°.

  3. Ta ut filen och skiva den i cm-tjocka skivor - lägg i ugnsform.Lägg strimlade tomater och skivad svamp över.

  4. Koka ihop övriga ingredienser till en sås - smaka av med lite salt och peppar.Häll såsen över och strö på lite riven ost och torkad dragon. Gratinera i ugnen till osten fått fin färg

  5. Servera med en god sallad och ugnspotatis - SUPERGOTT!

No comments: